onsdag 21 januari 2009

Blogghyllan återuppstånden - som Biblioteksbella

Godmorgon! Nytt år - och Lidingös mest kulturmedvetna blogg reser sig som fågel Fenix ur askan!
Så nej, vi har inte långsamt kvävt bloggen till döds, om någon var rädd för det. Däremot har vi låtit den gå i virtuellt ide några månader, medan hösten blåst förbi och vinterkylan effektivt förfrusit alla inspirerade utläggningar om bra böcker, lysande konstutställningar och kvalitetsfilmer ni inte får missa.

Men nu är vi tillbaka igen! Visare, vassare och sprickfärdiga av saker vi vill blogga om. Suget efter att tipsa, länka, berömma och diskutera är oemotståndligt stort.

Förresten kan väl ingen vid det här laget ha missat att Sveriges mest kända bloggare heter Isabella Löwengrip? Och hennes blogg heter - ja just det - Blondinbella. Här på Lidingö stadsbibliotek är vi sällan sena att haka på ett framgångsrikt koncept, och därför har vi enhälligt beslutat att vår blogg i fortsättningen skall lystra till det slagkraftiga namnet BIBLIOTEKSBELLA. Vi hoppas intensivt att detta namnbyte så småningom kommer att leda till att vi alla blir inbjudna till nästa omgång av "Let's Dance".

Vi ses framöver!

/Biblioteksbella-gänget
2 kommentarer:

Carina sa...

Välkommen till världen Biblioteksbella! Jag älskar er ton, så roligt att läsa!

Bibliotekstipset sa...

Fyndigt namn på er "nya" blogg! Eftersom vår blogg har ett ganska otrendigt namn lär vi inte bli inbjudna till Let's dance (synd annars hade jag paxat Daniel Da Silva)så vi får väl fortsätta att bara plita ner våra boktips. Gör gärna ett besök på vår blogg.
/Susanne