onsdag 22 december 2010

Jobba med oss!


Är du avundsjuk på den nya chefen som får jobba med oss? Nu kommer en chans till, den här gången som biblioteksassistent. Och det är en fast heltidstjänst med bl.a. schemaansvar, kolla här:

Biblioteksassistent, heltid, tillsvidare
Lidingö stadsbibliotek söker biblioteksassistent. Tjänsten är en heltidstjänst och tillsvidare.

Arbetsuppgifter:
Arbete i lånedisk och bokuppsättning
Administrativa arbetsuppgifter såsom schemaläggning och vikarieanskaffning, ansvar för flextidssystemet och visst stöd till bibliotekschefen. Bokvård. Förutom arbete i Book-it ingår arbete i databaserna Palett och WinLas. Vidare ingår ansvar för vaktmästeri, kontakt med fastighetsskötare, städentreprenör och vaktbolag.
Tjänsten kräver ett självständigt arbetssätt, flexibilitet och vilja till förändringar.

Kvalifikationer:
Gymnasieexamen och mångårig bibliotekserfarenhet. Erfarenhet från administrativt arbete inom eller utom bibliotek är meriterande. God datavana är en självklar och nödvändig merit.

Tillträdesdag:
1 februari 2011 eller efter överenskommelse.
Upplysningar om tjänsten lämnas av bibliotekschef Gunnel De Geer-Tolstoy, gunnel.degeer-tolstoy [at] lidingo.se eller tel 08-731 37 52, bibliotekarie Helena Eriksson, helena.eriksson [at] lidingo.se, ,tel 08-731 37 64 och biblioteksassistent Anneli Mannberg, anneli.mannberg [at] lidingo.se, tel 08-731 37 66.
Välkommen med din skriftliga ansökan senast den 14 januari 2011.
Sök tjänsten via www.offentligajobb.se

Direktlänk till annonsen på offentliga jobb.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är redan så lycklig på min nuvarande arbetsplats, men OM ni behöver en biblioteksvärdinna i framtiden så kan jag kanske gästspela lite hos er.

Vänligaste hälsningar
Kerstin Kampus, Campusbiblioteket Skellefteå

Camilla sa...

Hej Kerstin!

Det vore naturligtvis en stor ära att få finbesök av en så slipad och modemedveten biblioteksvärdinna som du. Hör av dig om du kommer ner till Stockholm!