onsdag 1 december 2010

Sänkt pris på DVD-filmer!

Filmer på bibblan Nu har vi sänkt priset på DVD-filmer till 20:- för en veckas lån! Vi har mängder av filmer, splitternya och med några år på nacken, som väntar på att du ska komma och hämta upp dem. Det finns drama, komedi, action, skräck, familjefilmer, helt enkelt alla tänkbara genrer och typer att välja på. Förutom alla högkvalitativa spelfilmer finns det massor med dokumentärfilmer som dessutom är helt gratis att låna. Ett särskilt slag vill vi slå för vårt fina urval av musikfilmer.

Jag kan inte låta bli att passa på att ge ett par tips på personliga favoriter.
Tips 1: Taking WoodstockTips 1: Taking Woodstock handlar om hur ordföranden i köpmannaföreningen i en bortglömd avkrok upstate New York i slutet av 60-talet får den lysande idén att upplåta mark för en rockfestival. Regissören Ang Lee gör som vanligt ett strålande jobb med att skildra det legendariska kaos som omgav denna mytomspunna festival. Mycket underhållande.

Tips 2: No direction homeTips 2: Den som har missat den egensinniga Bob Dylan-dokumentären No direction home har något att se fram emot. Genom två fullmatade DVD-skivor följer regissören Martin Scorsese denna folkscenens undflyende fantom. Obligatorisk om du hyser minsta intresse för populärmusikhistoria.Vårt outsinliga utbud av barnfilmer finns förstås också kvar och är helt gratis att låna. Så kom in och låna upp er på en bunt filmer att kura framför i vintermörkret!

1 kommentar:

moa sa...

Och ännu bättre - Dylanfilmen är faktiskt gratis, det är nämligen en musik/faktafilm och såna kostar inget!