torsdag 24 mars 2011

Kom och fira med oss!

För att knyta an till Lisas uppvärmningsquiz, så kan ni även använda det som övning inför lördagen på Lidingöbibblan. Då firar vi nämligen 15 år i centrum med en Kulturlördag de luxe! Och vad vore väl ett firande och en Kulturlördag de luxe utan tävlingar? Inte så mycket de luxe om du frågar mig. Så det blir så klart tävlingar - för både stora och små - med finfina bokpriser! Så himla bra priser att jag är sur för att jag inte får vara med och tävla.

Förutom tävlingar så blir det poesiuppläsning kl 13, origami och annat vikpyssel för kidsen kl 12-15 och så klart författarscen kl 14 med Henrik Berggren som hyllats för sin Palmebiografi Underbara dagar framför oss.
Vi har också designat en ny tygkasse speciellt för jubileet som så klart kommer att finnas till försäljning. Superfin är den! Kommer inte använda någon annan - ever! Så fin är den.

Så kom och fira med oss nu på lördag! 26 mars alltså. Och se till att värma upp och stretcha geniknölarna ordentligt, så att just du kan kamma hem en hemlig superduperbokpåse.
Läs mer om Kulturlördag de luxe här, och kolla in vad som händer på Lidingöbibblan resten av våren!

Inga kommentarer: