onsdag 26 september 2012

Vip-kväll på biblioteket!

Ni har väl inte missat att vi ska ha värsta roliga vip-kvällen på biblioteket onsdag 10 oktober? Om ni har det, så är det en kväll ni inte vill missa.

Det blir en alldeles fantastisk och extraordinär röda-mattan-kväll för alla fantastiska biblioteksbesökare där det händer en massa roliga saker. Bland annat får vi besök av ingen mindre än Jonas Hassen Khemiri. Och så får ni ju så klart chans att träffa alla oss som jobbar på biblioteket och mingla med oss. Och en once-in-a-liftime-chans att se bibliotekets spöklika källarmagasin - det vill ni inte missa!

Det blir också överraskningar när - och där - du minst anar det med bland annat Sagateatern och Lidingö manskör. Mer om det avslöjar vi inte nu - utan det får ni se på plats. Vi bjuder också på snittar och något att dricka.


 
Och det enda du behöver för att delta i denna fantastiska kväll är ett lånekort från Lidingö stadsbibliotek! Bra va? Och om du vill så kan du hämta en guldbiljett från lördag 29 september, då är du med i en specialtävling under vip-kvällen. Och ingen vip-kväll utan speciella erbjudanden - men de får du reda på då.

Välkomna till oss 10 oktober kl 18.00-20.00!


Inga kommentarer: