fredag 30 november 2012

Julig Kulturlördag

Lördag 1 december är det dags - alltså i morgon - får årets sista Kulturlördag på biblioteket. Och vilken lördag det blir! För det första har vi öppet lite längre än vanligt - till kl 16.

För det andra så kommer fantastiska Cirkus Tigerbrand och spelar Underbart lilla zebra för barnen. Tyvärr så är biljetterna till båda föreställningarna slut. Det blir också bokförsäljning, så passa på att fynda till den egna bokhyllan eller till någon annans!

Det ni inte vill missa händer kl 14. Då inviger vi bibliotekets Julkalender! Och ingen mindre än vår lidingöförfattare Ulf Stark öppnar första luckan och läser ur boken som gömmer sig där bakom. Vilket vi kan smygavslöja är hans senaste bok - Jul i Stora Skogen.


Just nu pågår ett intensivt arbete med att färdigställa kalendern, som ni kommer att hitta på röda väggen vid informationsdisken. Julkalendern är något som vi jobbat med ett tag nu, och bjudit in en rad spännande gästtipsare. Förutom alla i personalen, så tipsar författare som besökt oss i år, politiker och andra personer knutna till biblioteket om sina favoriter bland böcker och filmer.

Pågående julkalenderpyssel. På lördag ska bibliotekets julkalender stå klar på röda väggen.

Bakom luckan finns det en bok, film. eller något annat. Och så klart en personlig text om det som tipsas om. Varje dag kl 13 fram till jul öppnas en lucka i kalendern. Så kom och öppna luckorna tillsammans med oss! Då hinner du kanske rafsa åt dig tipset bakom luckan också.

Vad som gömmer sig bakom lucka 23 får ni se 23 december kl 13, då vi öppnar luckan.

Inga kommentarer: